2013. október 23., szerda

Ki ajánlhat kontaktlencsét?


Milyen kontaktlencsét ajánlunk vásárlóinknak?

Sokan szeretnének úgy kontaktlencsét választani, hogy megkérdeznek minket arról, mit ajánlunk számukra. Vásárlóink sokszor felteszik nekünk ezt a kérdést, és mindig meglepődnek a válaszunkon. Ebben a cikkben részletezzük, hogy mit kell tudni a kontaktlencse választásról és ennek mi a folyamata.

Ajánlhatunk-eKontaktlencseblog.eoptika.hu - Ajánlhatunk-e a vásárlóink számára kontaktlencsét? Milyen kontaktlencsét ajánl az eOptika.hu kontaktlencse webbolt? a vásárlóink számára kontaktlencsét? Milyen kontaktlencsét ajánl az eOptika.hu kontaktlencse webbolt?
Ajánlhat-e az eOptika kontaktlencsét?
Az eOptika.hu soha nem ajánl vásárlóinak kontaktlencsét, amennyiben nem vesznek részt szemvizsgálaton és próbaillesztésen. Ennek az az oka, hogy a nem megfelelő kontaktlencse választásával akár árthatunk is. Nekünk pedig a vásárlóink egészsége és az elégedettsége a legfontosabb. Még ha ez hihetetlenül is hangzik, számunkra ez a normális hozzáállás a vásárlóinkhoz.

Ma, amikor a munka mellett/után szeretünk mindent percek alatt elintézni, és elvárjuk, hogy az üzletben is legyen az, amit épp keresünk, szívesen vennénk azt is, ha a kezünkbe adnák a kontaktlencsénket, és három perc múlva távozhatnánk az optikából. Ennél már csak az a kényelmesebb, mikor elektronikus rendeléssel rábökünk a legszimpatikusabb, legszebb csomagolású, legjobb árfekvésű stb. lencsére, és várjuk a kiszállítást. A kontaktlencse esetében azonban kénytelenek vagyunk beiktatni még egy lépést, ez pedig a szemvizsgálat. 

Abban az esetben, ha először szeretnénk lencsét vásárolni, a vizsgálat mellett a kontaktlencse próbaillesztésére is időt kell szánni. A szemvizsgálat során a szakember különböző módszerekkel felméri többek között a szemünk állapotát, a látóélességünket, és beméri a szaruhártyánk görbületét. Ezt követően, az eredmények alapján az optometrista segít kiválasztani a megfelelő kontaktlencsét, és első alkalommal segít a szemre helyezésben, illetve többször gyakoroltatja velünk a levételt is. Ha az illesztés tökéletesen sikerült, meg is van a megfelelő, ám előfordulhat, hogy további próbálgatásra van szükség. A lencseválasztást emellett a szaruhártyánk is befolyásolhatja: ha például szemünk szárazabb az átlagosnál, akkor gyakrabban kell cserélni a lencsét, ilyenkor a havi hordási idejű kontaktlencsével szemben ideálisabb lehet a napi vagy a kéthetes lencse.


A vizsgálatot követő illesztési procedúra persze csak első alkalommal szükséges, de ellenőrző szemvizsgálatra félévente szükség van, ha nincsen semmi panaszunk, akkor is. A két időpont között pedig akár meg is rendelhetjük a számunkra ideális és jól bevált kontaktlencsét, és hátradőlve várhatjuk a házhoz szállítást.

Kontaktlencsék verhetettlenül alacsony áron az eOptika.hu-tól

Ha tetszett a cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre és oszd meg ismerőseiddel

* szükséges