2014. január 31., péntek

Színes kontaktlencse farsangra


Unod a tündérjelmezt, a cowboyt és már Amidala hercegnő sem dob fel? Álmodj egy merészet, válassz jelmezedhez illő extrém kontaktlencsét, és legyél te a farsangi bál fénypontja!

Sokan felnőttként sem ülnek tétlenül farsang idején, és kreatívabbnál kreatívabb jelmezekkel igyekeznek túllépni előző évi megjelenésükön. Egy idő után azonban kifogyhatunk az ötletekből, és joggal merül fel az igény arra, hogy feldobjuk a jelmezbál színvonalát.

Vannak jelmezek, melyekhez elengedhetetlen a precizitás és a tökéletesség. Ha például Darth Maulnak szeretnénk öltözni, nem elég az arcfestés – az abszolút tökéletességet akkor érjük el, ha szemünk is van olyan rémisztő, mint a Csillagok háborúja sötét nagyurának. A ColorVUE Crazy kontaktlencséivel könnyen elérhetjük a tökéletességet, és Darth Maul csak egy azok közül, amihez nem hiányozhat egy vagány kontaktlencse!

ColourVUE Crazy Darth Maul színes kontaktlencse

A színes kontaktlencsék hasonlóan működnek dioptriás társaikhoz, abban az értelemben, hogy használat előtt mindenképp konzultálnunk kell szemorvossal vagy kontaktológussal. A szemvizsgálat során derül ki többek között, milyen görbületű a szemünk (ezek alapján, hogy milyen kontaktlencsét használhatunk), és próbaillesztésre is sor kerül. Természetesen a színes kontaktlencse ápolására is azonos szabályok vonatkoznak, mint a hétköznapi lencsékre. A ColorVUE Crazy lencsék előnye, hogy akár 3 hónapig is használhatók (szemben más gyártók egyszer használatos lencséivel), ha betartjuk ezeket a szabályokat.

A színes kontaktlencsék oxigénáteresztő képessége minimális, ezért − mivel szemünk a szaruhártyán keresztül veszi fel a kellő mennyiségű oxigént − alkalmanként nem ajánlott 6-8 óránál tovább viselni. Azonban, ha kellő odafigyeléssel kezeljük színes kontaktlencsénket, öltözhetünk Batmannek, macskanőnek vagy zombinak, biztosak lehetünk benne, hogy miénk lesz a főnyeremény!

 Őrülten jó színes kontaktlencsék 30% kedvezménnyel!


Ha tetszett a cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre és oszd meg ismerőseiddel

* szükséges


Vissza a Kontaktlencse Blog főoldalára
Örömmel fogadjuk véleményed, oszd meg velünk!